Rijinstructeur en lesauto

Wie is Peter Kooreman?

Peter Kooreman startte in 1980 met zijn rijschool en heeft zodoende ruime ervaring opgedaan met het geven van rijinstructie.

Omdat verkeersregels en lesmethodes steeds wijzigen worden aanvullende trainingen en bijscholing gevolgd. Opdat ook de cursist van nu op een kwalitatieve en aansprekende manier rijles krijgt. Hierbij wordt bijvoorbeeld ook gebruik gemaakt van interactieve toepassingen op de Apple iPad.

Door de jarenlange ervaring weet Peter goed met cursisten met uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus om te gaan. Lesgeven doet hij dagelijks dan ook met veel plezier. Mensen die last hebben van rijangst kunnen rekenen op extra begeleiding en geduld. “Het schenkt altijd weer veel voldoening als mensen hun rijangst overwinnen en zelfstandig veilig aan het verkeer kunnen deelnemen”, aldus Peter.

Peter Kooreman is gehuwd, heeft twee zonen en is woonachtig in Leiden. Naast lesgeven heeft hij een passie voor auto’s en autotechniek.

De lesauto

Er wordt lesgegeven in een Ford KUGA Titanium EcoBoost.
Een uiterst veilige en comfortabele auto. Compact van buiten en goed zicht rondom, waardoor cursisten snel vertrouwd raken met de auto.

De auto heeft een ruime inrichting, wat de auto zeer geschikt maakt voor zowel kleinere als grotere cursisten.

Uiteraard is de auto een rookvrije ruimte.

© 2024 Rijschool Kooreman
Algemene voorwaarden / Privacyverklaring